«Ακόμη μια ευκαιρία από τον Θεό»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθέα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στους δύο τελικούς που έχει μπροστά με Ψαχνά και Αναρναϊκό.

Για το απρόσμενο δώρο που πήρε η Καλλιθέα και την ανάγκη να το εκμεταλλευθεί μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος της Επισκοπής. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μια εύκολη και δίκαιη νίκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα δύο γρήγορα γκολ που πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συντήρηση και εμείς απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε να παίξει χωρίς σκοπιμότητες, ελεύθερα. Ο Θεός μας έδωσε ακόμη μια ευκαιρία με τα αποτελέσματα στα δύο άλλα παιχνίδια του ομίλου μας.

Μπροστά μας πλέον έχουμε δύο παιχνίδια που είναι τελικοί και πρώτα με το αγώνα της Κυριακής στα Ψαχνά, όπου θα παίξουμε όλη την κατηγορία εκεί. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι πρέπει να μείνει η ομάδα στην κατηγορία επειδή έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι ώστε στον τελικό των Ψαχνών να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής».  

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep