«Πέναλτι - εφεύρεση»

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Κρανίδι ο Νίκος Παντέλης.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Νίκος Παντέλης που χαρακτήρισε εφεύρεση το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Ερμιονίδα. Όπως δήλωσε ο τεχνικός της Καλλιθέας:

«Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες και έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Βέβαια, υποχρεωθήκαμε με μία... εφεύρεση πέναλτι να μας ισοφαρίσουν. Θα γίνω γραφικός, αλλά δεν πειράζει. Έχουμε 13 βαθμούς, αλλά κερδισμένους στο γήπεδο, όχι πουθενά αλλού. Από εκεί και πέρα εμείς μέχρι τέλους θα δώσουμε και την ψυχή μας η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, γιατί για μένα δικαιωματικά η Καλλιθέα ανήκει στη Football League.

Δεν θέλω να πω και τίποτε άλλο, γιατί θα έχουμε και άλλα... παρελκόμενα. Εύχομαι στον Ρομπέρτο και στην Ερμιονίδα καλή επιτυχία. Για μας όλη η χρονιά είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο».

Ο τερματοφύλακας, Σάκης Κατσούλης είπε:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Θέλαμε μόνο τη νίκη. Ήταν ένα αγχωτικό ματς, πατήσαμε πολύ καλά στο γήπεδο, προηγηθήκαμε και όπως είπε ο προπονητής μου, το πέναλτι ήταν εφεύρεση. Ήμουν πολύ κοντά και είδα καθαρά τη φάση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το επόμενο ματς σα να είναι το τελευταίο. Θέλουμε μόνο τη νίκη και θα την πάρουμε. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί και στη συνέχεια και η Καλλιθέα θα μείνει στην κατηγορία».

Απόδοση: flnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep