Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κάναμε τα εύκολα, δύσκολα»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Φράγκου και τις ευκαιρίες που έχασε η Καλλιθέα για να καθαρίσει νωρίτερα το ματς.

Στη σημασία της νίκης απέναντι στην ομάδα του Αιγίου και την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας χωρίς δικό τους γήπεδο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παντέλης. Αναλυτικά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει κάτω από αυτές τις συνθήκες που είναι αναγκασμένη να λειτουργεί η ομάδα. Χωρίς σταθερό γήπεδο για προπόνηση και με το να μαθαίνουμε δύο, τρεις μέρες πριν το ματς πού θα παίξουμε. Σίγουρα, είναι δύσκολα χωρίς το γήπεδό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη που επετεύχθη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους. Εμείς κάναμε τα εύκολα δύσκολα, είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ.

Το σημειώσαμε με τον Φράγκο, αλλά όσα ακολούθησαν έφεραν περισσότερο εμάς σε δύσκολη θέση παρότι υπήρξε από μια αποβολή για κάθε ομάδα. Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω και να δεχθούμε πίεση, ενώ δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε την ψυχολογία του γκολ. Ο Φράγκος είναι αδικαιολόγητος. Είναι απαράδεκτο να βάζεις τα νεύρα σου πάνω από την ομάδα. Εμείς τώρα έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της και να φτάσει όσο πιο ψηλά».

Last modified onΔευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep