Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν υπάρχει Αβραντίνης»!

Η Καλλιθέα αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του Γιάννη Αβραντίνη με την Καλλιθέα!

Στον αθλητικό δικαστή βρέθηκε την Πέμπτη (08/05) ο αντιπρόεδρος της Καλλιθέας, Σταύρος Καρακασίδης. Αιτία η κλήση του αθλητικού δικαστή στον Γιάννη Αβραντίνη, γιατί ο ίδιος είχε έντονο διάλογο με τον διαιτητή Κορδολαίμη στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΟ Χανιά που έγινε στο γήπεδο του Πανιώνιου. Ενώ, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα η αθηναϊκή ομάδα είχε ζητήσει αναβολή λόγω απουσίας του ίδιου από την Αθήνα, την Πέμπτη (08/05) η ΠΑΕ αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του με τα διοικητικά της Καλλιθέας και εξέφρασε την απορία για την κλήση του!

Το flnews.gr ήταν το μόνο μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία και σας παρουσιάζει τι υποστήριξε ο Καρακασίδης... «Απορώ πώς τον καλέσατε. Ο κύριος Αβραντίνης δεν είναι ούτε μέλος της ΠΑΕ. Πρόεδρος είναι ο κύριος Κόκκινος και αντιπρόεδρος εγώ», είπε ο παράγοντας των «κυανόλευκων» και άφησε άφωνο τον δικαστή όταν αυτός τον ρώτησε, πώς ο Αβραντίνης βρέθηκε στον διάδρομο των αποδυτήριων: «Ακούστε να δείτε. Ο κύριος Αβραντίνης είναι μέλος του Ερασιτέχνη Πανιώνιου. Το ματς γινόταν στη Νέα Σμύρνη. Ο ίδιος, λοιπόν, επειδή έχει τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας ήθελε να διαμαρτυρηθεί στον Κορδολαίμη για ένα ματς που είχε διευθύνει»!

Ο δικαστής ρώτησε τον Καρακασίδη πώς η ΠΑΕ έστειλε έγγραφο και ζητούσε αναβολή λόγω απουσίας του Αβραντίνη και γιατί δεν ανέφερε σε αυτό ότι ο κληθείς δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ, με τον αντιπρόεδρο της Καλλιθέας να του απαντά: «Πρέπει να απολογηθούμε και γι' αυτό; Σας λέω, δεν υπάρχει Αβραντίνης στην Καλλιθέα». Τότε, η έδρα ζήτησε το ΦΕΚ, προκειμένου να φανεί αν ο Αβραντίνης έχει εμπλοκή στα διοικητικά, κάτι που προσκόμισε μετά από λίγο η ΠΑΕ...Ο δικαστής, πάντως, δεν έδειξε να πείθεται και σημείωσε: «Περίεργα μου τα λέτε...»

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάιος 2014 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep