Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με τους «νέους» η Καλλιθέα

Στην αποστολή της αθηναϊκής ομάδας για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή συμπεριλήφθησαν οι Μπριλάκης, Αρναρέλλης και Μιχαλόπουλος.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (12/1) η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή, με το καθιερωμένο χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Μετά την λήξη της προπόνησης ο Κριστόφ Βαζέχα ανακοίνωσε την αποστολή στην Πάτρα, στην οποία συμπεριλήφθησαν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αρναρέλλης, Μιχαλόπουλος και Μπριλάκης. Ο τελευταίος θα είναι διαθέσιμος εάν και εφόσον εκδοθεί το δελτίο του. Εκτός είναι ασφαλώς τραυματίας Πούλγκα και ο τιμωρημένος Καραλής.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ατματσίδης, Αρναρέλλης, Εμβέλε, Γκαλάν, Δημητρίου, Καλαμιώτης, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Ρουσάκης, Σταύρου, Φαγιέ, Πίκολο, Ντιέγκο Τόρες, Χαϊκάλης και Χριστοφιλέας. Αρχηγός αποστολής που θα συνοδέψει την ομάδα στην Πάτρα θα είναι ο γενικός αρχηγός Γιώργος Θάνος.

Με δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ γνωστοποίησε: «Φίλαθλοι της Καλλιθέας αναμένεται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Πάτρα για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και υπάρχει διαβεβαίωση από την διοίκησης της Παναχαϊκής ότι θα παραχωρήσει ξεχωριστή εξέδρα. Στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, αποφασίστηκε να γίνουν ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep