Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γούτης: «Καλή αρχή»

 

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας στη συνέντευξη Τύπου.

 

 

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Βαγγέλης Γούτης μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του απέναντι στον Διαγόρα. Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός της Καλλιθέας είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα και στον προπονητή της. Η προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Όταν έχει δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές και από τους δύο ο ένας λείπει και παίζει μόνο ο Πουλόπουλος χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια και να έχει αγάπη για αυτό που κάνεις, υπομονή και πολλά άλλα που τα ξέρουν μόνο οι ίδιοι οι προπονητές.

 

Για τον αγώνα, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί πολύ νωρίς, δεν έγινε αυτό και κάπου αγχωθήκαμε. Λειτουργήσαμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει τίποτε άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς και την καλή αρχή. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να ξεπεράσουμε όλα αυτά που ζήσαμε φέτος. Καλό πρωτάθλημα μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχουν ομάδες όπως ο Διαγόρας που δουλεύει στην υποδομή και ψάχνει την υγεία ως σωματείο και το ταλέντο».

 

Σε ερώτηση για το αν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με αυτά του Διαγόρα, απάντησε: «Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα. Όλο το ποδόσφαιρο έχει προβλήματα».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep