Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντιπροσωπεία στην κηδεία

Αντιπροσωπεία της Καλλιθέας θα κατέβει από την Κλεισούρα, όπου προετοιμάζεται η ομάδα, στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην κηδεία του Νίκου Σαλευρή.

Αντιπροσωπεία της ομάδας θα φύγει από την Κλεισούρα, όπου γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας, προκειμένου να βρίσκεται στην κηδεία του Νίκου Σαλευρή τη Δευτέρα στις 17.00. Την ίδια ημέρα, θα γίνει επίσης η νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή μίλησε στον «Arena fm» ο τεχνικός διευθυντής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος: «Είναι πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Προσωπικά για εμένα γιατί με έχει μεγαλώσει αυτός ο άνθρωπος. Αναγκάστηκα να κάνω εγώ την αναγνώριση. Το πρωί τον βρήκαμε μετά από έρευνες. Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήμασταν μαζί πριν από λίγες ώρες. Είχε μπει σε μία διαδικασία διαφορετική, όπου ήθελε να ζήσει με τα εγγόνια του και τελικά δεν κατάφερε να ζήσει τίποτα. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο».

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, την Κυριακή (4/8) η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο μία τοπική ομάδα της Καστοριάς.

Last modified onΣάββατο, 03 Αύγουστος 2013 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep