Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρεις κινήσεις η Καλλιθέα

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Σαλευρή την Παρασκευή (5/7) για να καθορίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της Καλλιθέας. Ο Κριστόφ Βαζέχα θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Σαλευρή την Παρασκευή (5/7) για να καθορίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της Καλλιθέας.

Ραντεβού του Κριστόφ Βαζέχα με τον Νίκο Σαλευρή για να καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τις περιορισμένες μεταγραφές που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν συμφωνήσει ότι ο κορμός της ομάδας της Καλλιθέας υπάρχει και απλά χρειάζεται τρεις προσθήκες ώστε να δημιουργηθεί ένα ποιοτικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Ο Κριστόφ Βαζέχα αναμένεται να «τρέξει» άμεσα όλα τα θέματα της ενίσχυσης και να καθοριστούν οι στόχοι για τις τρεις θέσεις που έχει κριθεί πως χρειάζεται ποδοσφαιριστές.

Στη συνάντηση που θα έχει ο Ελληνοπολωνός τεχνικός με τον Νίκο Σαλευρή θα δοθούν οι κατευθύνσεις ώστε να προχωρήσουν τα θέματα της Καλλιθέας και να καλύψουν το χαμένο έδαφος που υπήρξε μέχρι την συμφωνία τους.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2013 00:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep