Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μένει ο Ντακόλ»

Η διοίκηση της Καλλιθέας υποστήριξε ότι ο Αλεξάντερ Ντακόλ δεν πωλείται.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της Super League για ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας. Ένας εξ αυτών είναι ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων», Αλεξάντερ Ντακόλ, με την ΠΑΕ να υπογραμμίζει ότι ο Βραζιλιάνος δεν παραχωρείται.

Όπως εξήγησε η διοίκηση: «Πράγματι ο ποδοσφαιριστής μας Alex D’acol έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Super League και μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά μετά την επισφράγιση της μεταγραφής του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα μας και δεν μπορεί να δοθεί, καθώς η ομάδα μας πραγματοποιεί κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει. Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με γνωστά ονόματα που έχουν θητεύσει και στην Super League και πολύ σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθεί και η απόκτησή τους».

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα, όπως του προπονητή και της ενίσχυσης, εξελίξεις δεν υπήρξαν λόγω της παρουσία του Νίκου Σαλευρή στο εξωτερικό. Η επιστροφή του προέδρου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (17/06), οπότε και θα γίνει ΔΣ για να παρθούν αποφάσεις. Την Τετάρτη (19/06, 19:30), εξάλλου, έχει προγραμματιστεί η ανοικτή συγκέντρωση για το μέλλον της Καλλιθέας και ο Σαλευρής θα μιλήσει για σημαντικά θέματα που απασχολούν την αθηναϊκή ομάδα, όπως είναι αυτό του γηπεδικού.

Last modified onΣάββατο, 15 Ιούνιος 2013 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep