Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανέωση και διάψευση

Η Καλλιθέα κράτησε τον Μουσταφίδη και διέψευσε ότι θα πουλήσει ποδοσφαιριστή.

Η αθηναϊκή ομάδα μετά τους Κατσικογιάννη, Ρουσάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με έναν ακόμα βασικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον φυσικό αρχηγό της Καλλιθέας, Παύλο Μουσταφίδη, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και την ερχόμενη σεζόν με την Καλλιθέα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Σαλευρή για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι θα καταβάλλουμε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά στις πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του Γιάρε Φαγιέ και να έχει στο στόχαστρό της τον Αλεξάντερ Ντακόλ, η ΠΑΕ διέψευσε ότι θα προχωρήσει στην πώληση έστω ενός και ανέφερε: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα διαψεύδει δημοσιεύματα σχετικά με την δήθεν επικείμενη πώληση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της. Μοναδικό μέλημα της διοίκησης είναι όχι η αποδυνάμωση αλλά η ενίσχυση της ομάδας μας, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Παράλληλα έγινε έκκληση για αγορά διαρκείας: «Οι φίλαθλοί μας, που εμφανίζονται να αγωνιούν για το μέλλον, θα πρέπει να βοηθήσουν έμπρακτα την προσπάθεια της Διοίκησης αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας που μόλις κυκλοφόρησαν και να συνειδητοποιήσουν ότι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή της».

Οι «κυανόλευκοι», τέλος, έκαναν γνωστό ότι αθλητές γεννηθέντες τις χρονολογίες 1995 και 1996 μπορούν να αγωνιστούν σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12/06 και την Παρασκευή 14/06, με ώρα προσέλευσης στις 14:45. Οι αθλητές που θέλουν να δοκιμαστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 210-9523465.

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 12:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep