Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελεύθερος ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ελεύθερος και τόσο το συμβόλαιο, όσο και η παρεξήγηση με την Καλλιθέα λύθηκαν. Ο Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ελεύθερος και τόσο το συμβόλαιο, όσο και η παρεξήγηση με την Καλλιθέα λύθηκαν.

Η Καλλιθέα προχώρησε τελικά στην αποδέσμευση του 24χρονου μέσου μετά από ένα διάστημα έντονης κόντρας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από τις 10 Μαρτίου 2013, οπότε ο Νίκος Καλτσάς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Καλλιθέας είχε δημιουργηθεί μια έντονη κόντρα με τη διοίκηση που τον κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά και του είχε ανακοινώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στο 10% του συμβολαίου του. Μετά από δυόμισι μήνες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό, ο Νίκος Καλτσάς πήρε τα οφειλόμενά του και απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει. Πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς να πάρει κάποιο αντάλλαγμα η αθηναϊκή ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στην Λάρισα, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει τον Γιώργο Κατσικογιάννη που η ποινή του για την κόκκινη κάρτα στα Μέγαρα από τις τέσσερις αγωνιστικές έπεσε στις δύο. Επιστρέφουν, όμως οι Πίκολο, Ρουσάκης, Φαγιέ που είχαν απουσιάσει από το τελευταίο ματς με τον Φωκικό στην Καλλιθέα.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep