Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωτόγνωρη ελεεινή συμπεριφορά»

Ο αντιπρόεδρος της Καλλιθέας, Σταύρος Καρακασίδης δήλωσε ότι θα γίνει καταγγελία για όσα έγιναν στα Μέγαρα.

Στην αθηναϊκή ομάδα ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει έπειτα από όσα έζησαν στο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων. Έτσι, μετά την ανακοίνωση της Κυριακής (19/05), τη Δευτέρα (20/05) ήταν η σειρά του αντιπροέδρου, Σταύρου Καρακασίδη να μιλήσει για τον αγώνα της 40ής αγωνιστικής και για όσα διαδραματίστηκαν…

Αναλυτικά ο Καρακασίδης είπε:

«Από τότε που ιδρύθηκε η Καλλιθέα υπηρετώ αυτή την ομάδα, με μία μικρή διακοπή την επταετία 1967-1974. Στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή σαν παράγοντας, έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες αγώνες, έχω αντιμετωπίσει τέτοιους κρίσιμους αγώνες όπως ο χθεσινός με τον Βύζαντα, αλλά ποτέ μου δεν αντίκρισα τέτοια ελεεινή συμπεριφορά από παράγοντες αντιπάλου ομάδας.

Για την δική μου παρουσία στο χώρο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, μπορούν να μιλήσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που με έχουν γνωρίσει, με έχουν τιμήσει με την φιλία τους και ο σεβασμός που μου δείχνουν είναι για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Βρέθηκαν όμως χθες «παράγοντες» και προπονητές που εξύβρισαν εμένα και την ομάδα μας με τον χυδαιότερο τρόπο και βέβαια όχι όταν έφθασε η αποστολή μας στο Εθνικό Στάδιο Μεγάρων, αλλά με την λήξη του α΄ ημιχρόνου που η ομάδα μας κέρδιζε. Τότε έδειξαν τον πραγματικό χαρακτήρα τους και ειλικρινά λυπάμαι, διότι πέτυχαν τον στόχο τους να γυρίσουν το αποτέλεσμα με ύβρεις και τρομοκρατία. Μια τρομοκρατία, ψυχολογική και όχι μόνο βία που διήρκησε από την λήξη του ημιχρόνου μέχρι και το λεπτό που η ομάδα του Βύζαντα προηγήθηκε στο σκορ. Να σημειώσουμε ότι λόγω της έκρυθμης ατμόσφαιρας το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση. 

Είμαι από άλλη γενιά παραγόντων που πρώτα λατρέψαμε το άθλημα και μετά την ομάδα μας. Αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται στο χώρο γιατί λατρεύουν κάτι άλλο και όχι το ποδόσφαιρο.

Την νίκη αυτή η Διοίκηση του Βύζαντα θα πρέπει να την αφιερώσει στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρόπουλο, σε όλους τους τραμπούκους που βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια, καθώς και τους εξακόσιους περίπου «φιλάθλους» που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, η αστυνομική δύναμη παρά τις έγγραφες και προφορικές ενημερώσεις μας ήταν μόλις 10 άτομα και η διμοιρία ΜΑΤ που επισταμένως ζητήσαμε έφθασε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας αγωνίσθηκε και πάντα θα αγωνίζεται ώστε το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί και να αναβαθμιστεί και όχι να γυρίσει δεκαετίες πίσω, γι’ αυτό με καταγγελία της σε όλες τις υπερκείμενες αρχές θα ζητήσει οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep