«Δεν χρειάζονται οι ακρότητες»

  • Written by Μυτιλήνη: Θάνος Κουφέλλης
  • Published in Καλλιθέα
  • 0 comments

Παράπονα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή από τη διαιτησία και τη φιλοξενία της Καλλονής.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από την ΑΕΛΚ: «Συνεχίσαμε τις καλές μας εμφανίσεις σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, αλλά παίξαμε ίσος προς ίσος σήμερα στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Μείναμε γρήγορα με δέκα παίκτες και αυτό μας στοίχισε, καθώς αδρανήσαμε σε αρκετές περιπτώσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στη φάση του δοκαριού από τον Σταύρου, αλλά δεν μας έκανε τη χάρη η μπάλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς.
Η ΑΕΛΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται να φτάνει σε ακρότητες. Για μένα έπαιξε ρόλο ο διαιτητής στο να μην αναπτυχθούμε καθόλου στο πρώτο μέρος. Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν πολύ καλοί και δεν παρουσιαστήκαμε ποτέ αδιάφοροι σε κανέναν αγώνα.

Είμαστε πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση στη βαθμολογία. Δυο τρεις ομάδες στη κατηγορία είναι οι πιο ποιοτικές μέσα στις οποίες είναι και η Καλλονή. Οι πέντε πρώτοι της βαθμολογίας έχουν το πρώτο λόγο για άνοδο και η Καλλονή μπορεί να τα καταφέρει φτάνει να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Συγχαρητήρια στη Καλλονή και μακάρι να πετύχει το στόχο της (την ώρα που έδινε τα συγχαρητήρια προς τη Καλλονή μπερδεύτηκε και την είπε Αιολικό και υπήρξαν λίγες αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους)».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 01:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep