Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όσο ψηλότερα...

Η Καλλιθέα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ρίχνοντας το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.

Επιτακτική κρινόταν η άδεια στην αθηναϊκή ομάδα, δεδομένης της κόπωσης που υπήρχε από τα 35 ματς πρωταθλήματος και τα άλλα πέντε του Κυπέλλου. Από την Τρίτη (07/05), ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/05) με την ΑΕΛ Καλλονής.

Στην Καλλιθέα θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, αλλά έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν το πλάνο για την προσεχή σεζόν και διαπραγματεύονται με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Εξελίξεις, βέβαια, θα δρομολογηθούν μετά το τέλος της σεζόν, με τους Καλτσά, Μαρουκάκη, Βιγιαρέχο να θεωρείται σίγουρο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. 

Η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση και προς το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων στο οποίο νοσηλεύτηκε ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Καρακασίδης: «Η οικογένεια της Καλλιθέας και ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ. Καρακασίδης, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ευχαριστούν την διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και ιδιαίτερα τον επιμελητή της χειρουργικής κ. Φαράντο και τον ιατρό κ. Λαγουδέλλη για την άψογη συμπεριφορά, τον ζήλο, την λειτουργία και την ανθρώπινη μεταχείριση των ασθενών. Θα είναι λυπηρό να επιβεβαιωθούν οι φήμες που φέρουν το υπουργείο Υγείας να έχει δρομολογήσει το κλείσιμο του συγκεκριμένου νοσοκομείου».

Last modified onΤρίτη, 07 Μάιος 2013 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep