Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστρέφει ο Φαγιέ

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τη Νίκη Βόλου τον Γιάρε Φαγιέ που εξέτισε την τιμωρία του με τον Θρασύβουλο. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τη Νίκη Βόλου τον Γιάρε Φαγιέ που εξέτισε την τιμωρία του με τον Θρασύβουλο.

Στη διάθεση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή θα είναι ο 19χρονος μέσος, Φαγιέ που δεν αγωνίστηκε με τον Θρασύβουλο λόγω τιμωρίας.

Ο Γιάρε Φαγιέ επιστρέφει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Νίκη στο Βόλο και ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, ο Τάσος Χριστοφιλέας που έχει μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός λόγω προβλήματος στη μέση δεν είναι σίγουρο αν θα ταξιδέψει στον Βόλο. Αυτό θα κριθεί τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις και η τελική απόφαση θα παρθεί το Σάββατο που θα βγει η αποστολή της Καλλιθέας.

Η ομάδα της Καλλιθέας μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες που ακολούθησαν την ισοπαλία στο Αγρίνιο, έχουν φέρει την ομάδα στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχουν διώξει το άγχος και πλέον παίζει ελεύθερα για να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο Γεωργαμλής αυτό είχε θέσει ως στόχο από την αρχή και είχε υποστηρίξει πως αυτό είναι το ζητούμενο μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και πως οι τελευταίες θέσεις δεν αξίζουν στην ομάδα της Καλλιθέας.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάρτιος 2013 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep