Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Δικαιούταν τη νίκη η Καλλιθέα κόντρα στη Δόξα, σύμφωνα με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής τόνισε πως η ισοπαλία στο ματς με τη Δόξα αδικεί την Καλλιθέα καθώς η ομάδα του είχε κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας: «Η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ημασταν πολύ καλύτεροι και θεωρώ πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά χάσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες και έχω την εντύπωση ότι αν σκοράραμε σε εκείνο το σημείο θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες ως ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Σίγουρα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο χάνονται και ευκαιρίες που δεν χάνονται. Το θέμα είναι πλέον ψυχολογικό. Πρέπει να κάνουμε κάτι γρήγορα με το σκοράρισμα γιατί επαναλαμβάνω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Για τη συνέχεια του ματς, μετά το 10' θα συμφωνήσω ότι ήταν ισορροπημένο και πως θα μπορούσε να προηγηθεί η Δόξα σε δύο καλές φάσεις, που είχε. Την τελευταία ευκαιρία όμως την κάναμε εμείς με τον Ντακόλ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου, τον Παναγιώτη, και του εύχομαι να πάει ψηλά με τη Δόξα, διότι τέτοιες ομάδες της χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και την Καλλιθέα».

Σε ερώτηση του FL News για το «ψυχολογικό» πρόβλημα της Καλλιθέας στο σκοράρισμα, ο κ. Γεωργαμλής μας απάντησε: «Τη ψυχολογία τη φτιάχνουμε μόνοι μας μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα».

Σε ό,τι αφορά στην αντικατάσταση του Φαγιέ, ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε πως ο παίκτης του είχε κράμπες και για αυτό αποχώρησε. Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Παντελής Θεολόγου: «Καταφέραμε να βάλουμε κάτω τη μπάλα σε έναν κακό αγωνιστικό, όμως σε ακόμη ένα ματς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να βρούμε άμεσα λύση σε αυτό το πρόβλημα και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Πανσερραϊκό».

*** Να σημειωθεί πως ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep