Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Σίγησε ο Ντακόλ

Ο Αλεξάντερ Ντακόλ δεν έχει σκοράρει για 614 αγωνιστικά λεπτά.

Ο πλέον παραγωγικός ποδοσφαιριστής στις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν για το 2012 ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Καλλιθέας με 23 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, μαζί με την αγωνιστική «κοιλιά» της αθηναϊκής ομάδας, έχει σιγήσει και ο ίδιος.

Ο 27χρονος ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν και, μάλιστα, από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου βρήκε δίχτυα σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια της Football League και του Κυπέλλου. Από το τέρμα, όμως που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 79' (2-0) δεν έχει πανηγυρίσει ξανά. Ακολούθησαν 6 γεμάτα 90λεπτα στο πρωτάθλημα και ένα ημίχρονο στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ο Ντακόλ να παραμένει χωρίς γκολ τα τελευταία 614 λεπτά...Παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση των πίνακα των σκόρερ με εννέα γκολ παρέα με τον Λεάντρο Κάπελ της Δόξας Δράμας. Σημειώνεται ότι ο επιθετικός της Καλλιθέας είχε διανύσει και πέρυσι ανάλογο διάστημα, αλλά έπειτα 431 αγωνιστικά λεπτά είχε επιστρέψει στο σκοράρισμα.

Την Τρίτη (12/02) οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας είχαν ρεπό, ενώ από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι προσελήφθη ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος στο πόστο του βοηθού προπονητή.

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2013 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep