Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κέρδος Θεολόγου, Φουτσίνι»

Στην Καλλιθέα έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των δύο παικτών στο ματς με τον Φωκικό, όχι όμως και απο το αποτέλεσμα.

«Ο βαθμός της ισοπαλίας στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό έδωσε ανάμεικτα συναισθήματα στην ομάδα μας, καθώς η Καλλιθέα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και να φύγει από την Άμφισσα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Θετικό από την χθεσινή αναμέτρηση ήταν η εμφάνιση του Θεολόγου ο οποίος αγωνίσθηκε σε όλο τον αγώνα και του Feutchine ο οποίος αγωνίσθηκε για 35΄ λεπτά, που έδειξαν με την απόδοσή τους ότι θα βοηθήσουν την Καλλιθέα στην συνέχεια του πρωταθλήματος» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ομάδας.

Οι παίκτες της Καλλιθέας έκαναν την Πέμπτη (7/2) αποθεραπεία, όσοι αγωνίστηκαν με τον Φωκικό, και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Νωρίτερα αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε τα σχολεία της περιοχής και μοίρασε εισιτήρια για τον αγώνα με την Λάρισα στους μαθητές και τις μαθήτριες. Τη Δευτέρα το απόγευμα η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ατρόμητο, στις βοηθητικές του εγκαταστάσεις, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep