Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Δεν γίνεται με αυτό το γήπεδο»

Αγανακτισμένος με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Ελ Πάσο», ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο Γιάννης Παπακώστας αναγνώρισε πως το θέαμα στον αγώνα με τον Βύζαντα ήταν κάκιστο, όμως τόνισε πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» είναι ανασταλτικός παράγοντας για ποιοτικές ομάδες όπως η Καλλιθέα. Ουσιαστικά έκανε έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση, διότι σε αντίθετη περίπτωση η Καλλιθέα δεν πρόκειται να προλάβει την άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας: «Πιστεύω ότι μας έλειψε μόνο το γκολ. Είχαμε 4-5 φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αν έμπαινε το γκολ το παιχνίδι θα εξελισσόταν διαφορετικά. Δυστυχώς είναι δύσκολο για μία ποιοτική ομάδα να δείξει τι αρετές της σε ένα τραγικό γήπεδο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει τεράστιο γηπεδικό θέμα αφού και στις προπονήσεις υπάρχει πρόβλημα. Είδατε ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει καμία επιθετική ενέργεια. Οποια ομάδα παίξει σωστά πίσω όπως ο Βύζας είναι πολύ πιθανό να πάρει αποτέλεσμα. Είναι κρίμα για τα παιδιά. Ξέρω ότι η διοίκηση κάνει προσπάθειες, ωστόσο αν θέλουν η ομάδα να προχωρήσει μπροστά πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Το θέαμα είναι κάκιστο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Μιλάω πάντα για το γήπεδο. Οταν θέλεις επτά κοντρόλ ή υπολογίζεις πάντα αλλιώς το πως θα κάνεις τις πάσες, πρέπει να κάνεις μία άλλη προπόνηση και άλλη τακτική».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο αρχηγός, Δημήτρης Αρβανίτης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτό το χωράφι. Είναι αρνητικός παράγοντας και σε αυτό δεν φέρνει καμία ευθύνη η διοίκηση αλλά αυτοί που το συντηρούν. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ όμως δεν τα καταφέραμε. Κύριος παράγοντας, που χάσαμε τους δύο βαθμούς ήταν το γήπεδο. Τώρα πρέπει να βρούμε την ηρεμία μας και τα ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουμε τους βαθμούς, που χάσαμε εδώ, εκτός έδρας».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep