Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπακώστας: «Δεν είχαμε δυνάμεις»

Καταλυτικό ρόλο στην ήττα της Καλλιθέας από την Καβάλα έπαιξε το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακώστα.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Η άποψή μου είναι ότι έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και σίγουρα συγχαρητήρια αξίζουν στην Καβάλα για τη σπουδαία νίκη της, στον προπονητή της αλλά και στους ποδοσφαιριστές της. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να πιέσουμε, να μπούμε μέσα στις φάσεις, να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία και στην αρχή δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις με πρωταγωνιστή τον Μαρουκάκη. Ωστόσο σε μία ανύποπτη στιγμή, από μία στημένη φάση, δεχθήκαμε γκολ το οποίο δεν φαινόταν ότι θα έρθει μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα του αγώνα.

Πιστεύω ωστόσο ότι μετά δεν είχαμε τις απαραίτητες δυνάμεις λόγω του αγώνα για το κύπελλο, μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπορέσουμε να πατήσουμε πιο δυνατά στα πόδια μας έτσι ώστε να βγάλουμε με τους καλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία για να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι ο αντίπαλός μας βρήκε διαδρόμους ανοιχτούς αφού εμείς ρισκάραμε αλλά αυτό το οποίο διέκρινε τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν το ότι δεν πατούσαν γερά στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε η κόπωση στο να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση.

Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η ισοπαλία αν μπορούσαμε εμείς στην αρχή του αγώνα να δημιουργήσουμε ευκαιρία και να την αξιοποιήσουμε. Θα ήθελα να πω ότι η Καβάλα ήταν μία μαχητική ομάδα, διακρίθηκε στο σύνολό της γι’ αυτό το χαρακτηριστικό, οι παίκτες της αγωνίστηκαν δυνατά σε όλες τις μονομαχίες που δόθηκαν, εμείς χάσαμε αρκετές από αυτές στο δεύτερο ημίχρονο».

 

Ο Παντελής Θεολόγου δήλωσε: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη. Εμείς παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι από το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι δεν καταφέραμε να δείξουμε τις αρετές μας και να κερδίσουμε τις μονομαχίες που θέλαμε. Ωστόσο θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά κι αυτό γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε έτσι ώστε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις περαιτέρω υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα της Football League».

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep