Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Χατζόπουλο η Καλλιθέα

Ο Νίκος Χατζόπουλος (αριστερά στη φωτ.) σε μονομαχία με τον Θανάση Ντίνα της Παναχαϊκής. Ο Νίκος Χατζόπουλος (αριστερά στη φωτ.) σε μονομαχία με τον Θανάση Ντίνα της Παναχαϊκής.

Επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flnews.gr περί μετακόμισης του Νίκου Χατζόπουλου στο Ελ Πάσο.

Επισήμως παίκτης της Καλλιθέας είναι ο Νίκος Χατζόπουλος. Ο 28χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή, ανακοινώθηκε από την αθηναϊκή ομάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/1) και κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα.

Η ΠΑΕ ανέφερε: «Συνεχίζει η Καλλιθέα την μεταγραφική της ενίσχυση, με την απόκτηση του 28χρονου Νίκου Χατζόπουλου. Ο Νίκος Χατζόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μπακ και στόπερ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία, καθώς έχει αγωνιστεί στους Διαγόρα, Πιερικό, Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Για το λόγο αυτό γίνεται προσπάθεια, για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα».

Έφτασε Θεσσαλονίκη

Με απόντα τον τραυματία Ρουσάκη έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (23/01) η αποστολή της Καλλιθέας, εκεί όπου την Πέμπτη (24/01, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στη ρεβάνς του 2-0 στο Ελ Πάσο. Η αποστολή: Κατσούλης, Μιχελής, Αρβανίτης, Ατματσίδης, Χριστοφιλέας, Ντακόλ, Καλτσάς, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Φαγιέ, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Χαροντάκης, Σεμπέκος, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μουσταφίδης, Θεολόγου.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep