Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιχείρηση - προσγείωση

Στο ματς με τον Ηρακλή έχει επικεντρώσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας ο Γιάννης Παπακώστας.

Η νίκη (2-0) σε βάρος του ΠΑΟΚ τόνωσε το ηθικό των «κυανόλευκων» και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου. Ωστόσο, από την Παρασκευή (10/01) ο Γιάννης Παπακώστας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς Κυπέλλου και να τα δώσουν όλα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή τη Δευτέρα (14/01).

Κλειδί για το θετικό αποτέλεσμα είναι η αμυντική λειτουργία, εκεί όπου η Καλλιθέα έχει... θέμα. Στο πρωτάθλημα μόλις σε δύο ματς κράτησε το μηδέν παθητικό (απέναντι σε Θρασύβουλο και Νίκη Βόλου), οπότε θα πρέπει να δείξει το ίδιο πρόσωπο με αυτό κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Απών θα είναι ο τραυματίας Ρουσάκης και ο Ντα Σίλβα που απολογήθηκε και αναμένεται η απόφαση της διοίκησης.

Σε ό,τι αφορά στα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της Καλλιθέας «Desperados» τα καταδίκασαν και σημείωσαν ότι μεταξύ των ατόμων που συνεπλάκησαν και προκάλεσαν υλικές ζημιές δεν υπήρχαν φίλοι των «κυανόλευκων».

 

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep