Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλωσορίζουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής μίλησε για τις προσφυγικές ρίζες της αθηναϊκής ομάδας και την εκτίμηση προς τον ΠΑΟΚ.

Οι «κυανόλευκοι» την Πέμπτη (10/01, 20:00) έχουν μπροστά τους την πρόκληση που λέγεται ΠΑΟΚ, καθώς θα υποδεχτούν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Μάλιστα, για την αναμέτρηση αυτή μίλησε ο Σαλευρής και σημείωσε:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα και εγώ προσωπικά καλωσορίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, που θα φιλοξενήσουμε αύριο στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου. Με χαρά πληροφορήθηκα ότι το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης. Θα ήθελα να υπογραμμίσω τις κοινές προσφυγικές ρίζες των δύο ομάδων. 

Η Καλλιθέα αποτέλεσε τη βάση προσφύγων από την Ιωνία και τον Πόντο και για το λόγο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που ένα επίσης σωματείο, που έχει προσφυγικό χαρακτήρα, θα έρθει στο γήπεδό μας. Θα υποδεχθούμε τον κ. Σαββίδη, τη διοίκηση και την ομάδα του ΠΑΟΚ με χαρά και αμοιβαία εκτίμηση, που βασίζεται στις προσφυγικές μας ρίζες και στην κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου ολοκληρώθηκε με απόντες τους Καλτσά, Ρουσάκη, ενώ μετά τους Δημητρίου, Φουντουκίδη ανακοίνωθηκαν τα διαζύγια και με τους Πλάτανο, Λιόση. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, ανακοινώθηκε: «Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της Καλλιθέας (Σοφοκλέους 64, 2ος Όροφος) και να προμηθευτούν από σήμερα εισιτήρια για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, σήμερα στις ώρες 17:30–20:30, αύριο το πρωί στις ώρες 9:30-13:30 και το απόγευμα από τις 18:00 και έπειτα από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας. Επίσης οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2013 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep