Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντακόλ, το πρώτο «κανόνι»

Ο Αλεξάντερ Ντακόλ μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου οι πλέον παραγωγικοί ποδοσφαιριστές σε Super League και Football League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κάνει νέα αρχή στην καριέρα του με τη φανέλα της Καλλιθέας και με τη δύση του 2012 βρίσκεται στην κορυφή των παραγωγικότερων επιθετικών παρέα με τον Κώστα Μήτρογλου! Ο Ντακόλ από τον Ιανουάριο του 2012 έως το τέλος της περσινής σεζόν σημείωσε 11 γκολ, ενώ από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 έως τώρα έχει σκοράρει 8 φορές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο, φτάνοντας τα 23.

Μαζί με τον Ντακόλ στην 1η θέση βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος από τον Ιανουάριο ως το τέλος της χρονιάς σημείωσε 13 τέρματα, ενώ από την έναρξη της φετινής έχει σημειώσει άλλα 10 (5 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 4 στο Champions League).

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την Πέμπτη (27/12) την προετοιμασία τους μετά την άδεια των Χριστουγέννων και έχουν στρέψει το βλέμμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Καλτσάς.

Για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, εξάλλου, ο πρόεδρος Νίκος Σαλευρής δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και να ευχηθώ αυτή η επιτυχία να είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Υγεία και το 2013 να είναι καλύτερο από το έτος που φεύγει και ιδιαίτερα για τους φιλάθλους της ομάδας μας το 2013 να είναι γεμάτο Χαρές και Επιτυχίες».

Last modified onΠέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2012 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep