Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Super... Καλλιθέα

Επτάψυχη η Καλλιθέα, γνώρισε γλυκιά ήττα (2-1) από τον Άρη και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Το 3-1 του «Ελ Πάσο» τις έδινε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, όμως η Καλλιθέα δεν έπαυε να είναι το αουτσάιντερ του αγώνα με τον Άρη στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα.

Το γρήγορο γκολ του Σουνά στο 29’ έκανε το έργο της αθηναϊκής ομάδας δύσκολο, όμως ο μόνιμος σκόρερ των «κυανόλευκων», Ντακόλ σε μία φάση – βούτυρο στο ψωμί του – δέχτηκε την ασίστ του Ατματσίδη και έριξε στα… σκοινιά τον Άρη! Στο 65’ το ματς πήρε φωτιά με τη σωστή αποβολή του Καλτσά και απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι με το τέρμα του Πουλίδο στο 82’. Ωστόσο, η Καλλιθέα κράτησε μέχρι το φινάλε και στο τέλος πανηγύρισε μία παλικαρίσια πρόκριση στους «16» απέναντι σε έναν Άρη που συνεχίζει να προβληματίζει…

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (59' Αγγελούδης), Κοέλιο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής (86' Σεμπέκος), Πίκολο, Ντα Σίλβα (67' Κατσικογιάννης), Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης (77' Μαρουκάκης), Ντακόλ.

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Σίπκας (Πέλλας)

* Πρώτο ματς: Καλλιθέα - Άρης 3-1

 

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2012 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep