Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Παντέλης: «Φεύγω σαν φίλος»!

Παντέλης: «Φεύγω σαν φίλος»! Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο στην Καλλιθέα, ο Νίκος Παντέλης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία

Ο Νίκος Παντέλης με γραπτή του δήλωση στο flnews.gr αποχαιρέτησε την Καλλιθέα, προκειμένου η αθηναϊκή ομάδα να βρει ξανά τον δρόμο της.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Παντέλη να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο της παραίτησης μετά την ήττα (3-1) από τον Απόλλωνα επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Τρίτης (18/12). Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση και θα αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του στη μεσημεριανή προπόνηση. Μάλιστα με γραπτή του δήλωση στο flnews.gr τόνισε ότι φεύγει σαν φίλος από την αθηναϊκή ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση Παντέλη:

«Από τη στιγμή που η βαθμολογική θέση της Καλλιθέας δεν είναι καλή, χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και στην παρούσα φάση θεωρώ ότι αυτό είναι η αλλαγή προπονητή. Πόσω μάλλον σε μία ομάδα που μαζί της έζησα απίστευτες στιγμές με αποκορύφωμα την περσινή πορεία και τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α' Εθνική μέσω των play off. Από τη στιγμή που είμαι δεμένος συναισθηματικά με την Καλλιθέα, θεωρώ ότι η αποχώρησή μου θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην ομάδα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Πρώτα απ' όλα τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που πάντα με στήριζε και πάντα με στηρίζει. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep