Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στοίχισαν οι απουσίες»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε ότι η Καλλιθέα πρέπει να σκύψει το κεφάλι.

Οι απουσίες των «κυανόλευκων» έπαιξαν τον ρόλο τους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα σύμφωνα με τον Παντέλη, που δήλωσε μετά την ήττα (3-1) στη Ριζούπολη: «Θα χωρίσω το ματς σε δυο μέρη. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αν και φάγαμε ένα κρύο γκολ, αντιδράσαμε. Κρατήσαμε μπάλες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας σε ένα ματς ισορροπημένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, δεν είχαμε καλή παρουσία. Είχαμε πρόβλημα στο χώρο του κέντρου. Η μπάλα πήγαινε με μεγάλες μπαλιές στον Καραμαλίκη και εμείς ήμασταν στο κυνήγι. Μετά ρισκάραμε, και όντας άδειοι στην άμυνα δεχθήκαμε και τρίτο γκολ. Μας στοίχησαν οι απουσίες, αλλά η νίκη του Απόλλωνα είναι δίκαιη. Εμείς, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα των παικτών μου. Τώρα μας περιμένει το ματς Κυπέλλου με τον Άρη…».

Για το αν έπαιξαν ρόλο τα αμυντικά προβλήματα, απάντησε: «Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή και σήμερα, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκίνησε από το κέντρο, ειδικά από την στιγμή που είχαμε απέναντι μας τον Απόλλωνα που είναι καλός στις στημένες φάσεις».

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης τόνισε: «Ήταν κάτι σαν τελικός για μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τα τρία γκολ που τα θεωρώ πολλά. Να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε αδυναμίες μας. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση, σε βάθος χρόνου θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: www.a-sports.gr

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep