Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρβανίτης: «Φαβορί η Καλλιθέα αν...»

Ο αρχηγός της Καλλιθέας μίλησε για τη νίκη επί της Δόξας, το επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό, είπε ποιους θεωρεί φαβορί για άνοδο και εξήγησε τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες η δική του ομάδα έχει τα φόντα για άνοδο.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε αρχικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Μετά από πολλές αναβολές, τελικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι πολύ συναρπαστικό. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και ευτυχώς ξεκινήσαμε με το δεξί αυτό το δύσκολο μαραθώνιο που έχουμε. Ξέραμε την δυσκολία του παιχνιδιού, ότι έχει κόσμο. Δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι, το οποίο μας δίνει ακόμα περισσότερο εμπιστοσύνη στα πόδια μας».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την Καλλιθέα: «Πέρσι χάσαμε την άνοδο για έναν πόντο. Η περσινή ομάδα έχει κάποιες διαφορές, έφυγαν κάποιοι παίκτες βασικοί που είχαμε, αλλά έχουν έρθει κάποιοι εξίσου καλοί, αλλά χρειάζεται χρόνος για να γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι καθώς μόνο εκεί διαμορφώνονται οι στόχοι».

Ερωτηθείς για το αν έχει εικόνα από τις άλλες ομάδες: «Ξέρουμε πάνω κάτω το ρόστερ κάθε ομάδας, είδα και κάποια παιχνίδια, σίγουρα όμως θα είναι ένα πρωτάθλημα καλύτερο και πιο ποιοτικό από τα τελευταία χρόνια. Το μειονέκτημα είναι μόνο ότι υπάρχουν 42 παιχνίδια και θα γίνουν και εκπλήξεις. Με βάση τα ρόστερ, νομίζω ο Παναιτωλικός, η Καλλονή, ο Ολυμπιακός Βόλου, θα είναι ομάδες που πάνε για άνοδο. Δεν παίζει μπάλα μόνο το ρόστερ. Κάθε Κυριακή παίζονται οι αγώνες και εκεί κρίνονται όλα.

Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις 42 παιχνίδια, αν υπολογίσουμε και το Κύπελλο αλλά και τα πλέι οφ κάποιες ομάδες θα παίξουν και πενήντα επίσημα παιχνίδια. Νομίζω πως όποιος έχει το μεγαλύτερο ρόστερ θα ξεχωρίσει και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που προστέθηκαν είναι ιστορικές και έχουν θέση και στην πρώτη και στην δεύτερη Εθνική και απ’ ότι γνωρίζω δικαιώθηκαν δικαιολογημένα για κάποιες παλιές υποθέσεις».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, είναι έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες και χρειάζεται προσοχή, ηρεμία και υπομονή».

Για το τι χρειάζεται μια ομάδα για να κερδίσει την άνοδο, είπε: «Πιστεύω πως αν διαφυλάξει το απόλυτο στην έδρα της και μπορέσει να πάρει σημαντικές νίκες εκτός έδρας, θα είναι φαβορί, όμως χρειάζεται και διάρκεια. Αν κάνει δύο τρεις ήττες, δεν σημαίνει πως χάθηκε από τους στόχους της, γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και μπορούν να αλλάξουν από αγωνιστική σε αγωνιστική».

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep