Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Φωνάζει για Τοπούζη η Καλλιθέα

Παρά τη νίκη στη Δράμα τα παράπονα της Καλλιθέας για τη διαιτησία ήταν πολλά.

Η αθηναϊκή ομάδα σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί στα αρμόδια όργανα για τη διαιτησία του Τοπούζη στον αγώνα της Κυριακής (30/09) με τη Δόξα Δράμας. Όπως υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι», οι γηπεδούχοι κέρδισαν περισσότερα από 30 φάουλ έξω από την περιοχή, προκειμένου, όπως σημειώνουν, να γίνουν επικίνδυνοι με τους Ταραλίδη, Ρούσεφ.

Χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ανέφερε: «Μας είναι πολύ δυσάρεστο ότι από την 1η αγωνιστική πρέπει να ασχοληθούμε με την διαιτησία. Ο κ. Τοπούζης, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο διαιτητή, χθες μας απογοήτευσε. Ελπίζουμε να ήταν μια κακή παρένθεση στην διαιτητική του καριέρα. Πάντως να γνωρίζουν όλοι ότι δεν θα μείνουμε αδιάφοροι σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλει να βλάψει το σύλλογό μας.

Παντέλης: «Νίκη για να έχει αξία το διπλό»

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το τρίποντο, αλλά σημείωσε: «Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Πανσερραϊκό για να έχει αξία η νίκη στη Δράμα».

Ωστόσο, προέκυψαν και προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ρουσάκης υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει 10 μέρες εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάρσιο Πίκολο. Επιστρέφει από τιμωρία ο Παναγιώτης Ατματσίδης και στην αποστολή θα βρίσκεται ο Λευτέρης Ματσούκας.

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep