Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εντολοδόχοι που εκτελούν ομάδες»

Η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκου Σαλευρή, πριν από τη συνεδρίαση της Football League την Τετάρτη (12/9).

«Αγαπητοί φίλοι, Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου συνηθίζουμε να λέμε λίγο πριν τους αγώνες, «να έχουμε μία δίκαιη αναμέτρηση και ο καλύτερος ας κερδίσει». Αυτή η απλή αλήθεια, που ισχύει όχι μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, δυστυχώς έχουμε δει να παραβιάζεται πολλές φορές με θύματα ομάδες, αλλά κυρίως, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εικόνα των γηπέδων μας μοιάζει με αυτή της χώρας μας. Ομάδες σε οικονομική κατάρρευση, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για την επιβίωση, φίλαθλοι που βρίσκονται μακριά από τα άδεια γήπεδα. Και όμως, δυστυχώς ενώ αυτή η κατάσταση έπρεπε να μας είχε ταρακουνήσει όλους ώστε να οργανώσουμε μία κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τελικά διάφοροι επιτήδειοι και εντολοδόχοι εκτελούν ομάδες και αποφασίζουν για τις τύχες τους ακυρώνοντας κάθε έννοια ισονομίας και δικαιοσύνης.


Η Καλλιθέα ήταν μία από τις ομάδες που έπεσαν θύματα αυτών των αδικιών και των εκτός γηπέδων κυκλωμάτων, με αποτέλεσμα στους τελευταίους κρίσιμους αγώνες των πλέι - οφ να αδικηθεί κατάφωρα και να χάσει την άνοδο στην Σούπερ -Λίγκα. Αυτό δεν θα επιτρέψουμε να συνεχισθεί. Έχω σήμερα την ευκαιρία να σας δηλώσω ότι η Καλλιθέα δεν θα επιτρέψει παρανομίες και παρατυπίες στην οργάνωση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Και ξέρετε πολύ καλά ότι η ομάδα μας η ΚΑΛΛΙΘΕΑ έχει τη δυναμική για να καταφέρει να διαλύσει αυτά τα κυκλώματα. Το αποδείξαμε στο πρόσφατο παρελθόν όταν εγώ και οι συνεργάτες μου αποκαλύψαμε το μεγάλο σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν τυχάρπαστοι παράγοντες και να ευνοηθούν άλλα σωματεία με προβιβασμούς, τους οποίους ξέχασαν πολύ γρήγορα, αποδεικνύοντας ότι την αχαριστία πρέπει να την περιμένεις από τους ευεργετηθέντες.

 

Η προσπάθειά μας για ισονομία θα είναι διαρκής, το ξεκαθαρίζω γιατί πιστεύω ότι μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου και να φέρουμε πίσω τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η Καλλιθέα θα είναι μαζί με όσους πραγματικά αγωνίζονται για την αναβάθμιση του αθλήματος, αλλά θα είναι απέναντι σε κυκλώματα που πιστεύουν ότι μπορούν να εκμεταλλευθούν την οικονομική κρίση για να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια στο παρασκήνιο. Για αυτό σας καλώ όλους να στηρίξετε την ισονομία, γιατί η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο έδειξε ότι αυτοί που είναι πρόσκαιρα κερδισμένοι από τα κόλπα που γίνονται έξω από τα γήπεδα, τελικά είναι οι μεγάλοι χαμένοι που εξαφανίζονται από τον χώρο μαζί με τις ομάδες τους. Επαναλαμβάνω λοιπόν, η Καλλιθέα θα συνεχίσει τον αγώνα της, δεν θα επιτρέψει παρανομίες και θα προσπαθήσει ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει μία καλύτερη θέση μακριά από τα κυκλώματα που το προσεγγίζουν».

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep