Για την πρώτη νίκη

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του για την Β' Εθνική ψάχνει στην Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας. Την πρώτη νίκη της ιστορίας του για την Β' Εθνική ψάχνει στην Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας επιστρέφει στην Φιλιππούπολη με σκοπό την πρώτη του νίκη σε αυτό το γήπεδο σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

[googlead][/googlead]

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας δεν θα δώσει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για της δεύτερη κατηγορία, αφού το έχει χρησιμοποιήσει πάλι το μακρινό 1964-65 στην μοναδική της συμμετοχή στην Β’ Εθνική.

Εκείνη η σεζόν ήταν σχεδόν εφιαλτική για την ομάδα της Λάρισας που δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε νίκη στον 4ο όμιλο της κατηγορίας και οι μοναδικές της επιτυχίες ήταν 3 ισοπαλίες εντός έδρας. Έδρα της και τότε ήταν το γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε κανένα παιχνίδι.

Οι εντός έδρας επιτυχίες της ήταν το 1-1 με τον Εδεσσαϊκό, το 0-0 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και το 1-1 με την Νάουσα.
Η μόνη κοινή ομάδα από αυτές που αντιμετώπισε και εκείνη τη σεζόν είναι η Βέροια που αποχώρησε από το πρωτάθλημα πλέον και το 1964-65 είχε επικρατήσει με 2-0 του Απόλλωνα εκτός και 5-0 στην Ημαθία.

Η Παναχαϊκή, που είναι ο πρώτος αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη τη νέα εποχή του στην δεύτερη κατηγορία, αγωνιζόταν και εκείνη το 1964-65 στην Β' Εθνική, αλλά βρισκόταν στον Α' Ομιλο και έτσι δεν συναντήθηκαν. 

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep