Το ρόστερ των προπονητών

Οι παίκτες της Ξάνθης του 1997-98 έχουν γίνει πλέον προπονητές. Οι παίκτες της Ξάνθης του 1997-98 έχουν γίνει πλέον προπονητές.

Η Ξάνθη της σεζόν 1997-98 χωρίς να το γνωρίζει τότε είχε στην σύνθεση της αρκετούς... προπονητές μέσα στο γήπεδο.

Ο προπονητής κάθε ομάδας χρειάζεται μέσα στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που να έχουν και την λογική του τεχνικού. Σίγουρα ο Γιάννης Μαντζουράκης την σεζόν 1997-98 το είχε πετύχει στην Ξάνθη και με το παραπάνω. Οι περισσότεροι από το ρόστερ εκείνης της εποχής συνέχισαν την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο, με τους έξι να γίνονται προπονητές με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ άλλοι ασχολήθηκαν ως τεχνικοί διευθυντές.

Ο Σωτήρης Αντωνίου που βρίσκεται τώρα στο τιμόνι της Σπάρτης είναι ένας από αυτούς, ενώ άμεση σχέση με την Football League αυτή τη σεζόν έχει και ο Προκόπης Καρτάλης που είναι στο τεχνικό επιτελείο της Καλλονής.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει την πιο μακρά πορεία στους πάγκους της Super League και της Football League από εκείνο το ρόστερ, ενώ υπήρχαν ακόμη ο Μάκης Χάβος, ο Νίκος Κεχαγιάς, ο Στέλιος Βενετίδης και ο Λουσιάνο ντε Σόουζα.

Σε άλλους ρόλους υπάρχουν ο Θωμάς Κυπαρίδδης και ο Άκης Ζήκος που συνεχίζουν ενεργά στο ποδόσφαιρο με ρόλους σε τεχνικά επιτελεία.

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep