«Έχουμε κίνητρο για διάκριση»

Ο τεχνικός της Κ19 του Άρη, Πασχάλης Μελισσάς, μιλά για τον επερχόμενο ημιτελικό απέναντι στην Καλλιθέα

Την Κυριακή (18/06, 17:00) η ομάδα Κ19 του Άρη αντιμετωπίζει το αντίστοιχο συγκρότημα της Καλλιθέας, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καρδίτσας, για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων της Football League και ο τεχνικός της ομάδας, Πασχάλης Μελισσάς, με δηλώσεις του στο «Pressaris», έδωσε το σύνθημα για την νίκη. 

«Παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα με τις υποχρεώσεις των παιδιών λόγω Πανελληνίων, προσπαθούσε αυτή την εβδομάδα να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από το συγκεκριμένο ματς. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου, έχουν μεγάλο κίνητρο για διάκριση».

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν του Μελισσά ως πρώτου προπονητή και συνδυάζεται με την διεκδίκηση ενός τροπαίου, με τον ίδιο να μην κρύβει την χαρά του για την πορεία της ομάδας του.

«Δεν ήταν αυτοσκοπός ο τίτλος, γιατί το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε φέτος από την αρχή. Ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια γιατί η πρώτη ομάδα έπαιζε στη Γ΄Εθνική. Ο πρώτος στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και να κρατήσουμε έναν κορμό για την επόμενη. Είμαι χαρούμενος για την ομαλή λειτουργία μέχρι το τέλος φέτος και αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο, σαφώς και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep