Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωταθλητής ο Αχαρναϊκός

Επικράτησε με 3-0 της Καρδίτσας και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό ανάμεσα στον πρωταθλητή του Βορρά και του Νότου. 

Ο Αχαρναϊκός ήταν πολύ καλύτερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έδειξε την ποιότητα του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων με νίκη 3-0. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μενιδίου, άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, με κεφαλιά του Ζωγράφου στο 41ο λεπτό μέσα από την περιοχή έπειτα από μια φάση διαρκείας.

Νωρίτερα είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια. Μετά το πρώτο γκολ τα δεδομένα έγιναν πιο εύκολα για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν το 2-0 με τον Αγγελιδάκης (51') και έκλεισαν το σκορ με τον Ζωγράφο (71΄).

Οι Κτιστάκης και Παπαδάκης είδαν κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Αχαρναϊκός να τελειώσει το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Αχαρναϊκού που κράτησαν κάποια λεπτά και λύθηκαν με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.     

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

τέλος της αναμέτρησης 

90' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Παπαδάκη του Αχαρναϊκού με δεύτερη κίτρινη κάρτα 

81' ΚΟΚΚΙΝΗ Ο Κτιστάκης έφυγε από τον αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αχαρναϊκός συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές

71' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ζωγράφος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης για τρίτη φορά.

58' κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο της Καρδίτσας 

51' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Αγγελιδάκης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. 

47' Σουτ του Δημόπουλου μέσα από την περιοχή της Καρδίτσας, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

έναρξη δεύτερου μέρους

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

τέλος πρώτου μέρους

42' κίτρινη κάρτα στον Ζωγράφο επειδή έβγαλε την εμφάνιση του για να πανηγυρίσει. 

41' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ζωγράφος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Καρδίτσας έστεολε την μπάλα στα δίχτυα. 

37' εκτέλεση κόρνερ για τον Αχαρναϊκό, η μπάλα στο πέναλτι όπου έπιασε κεφαλιά ο Ζωγράφος και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. 

34' σουτ του Θεοδώρου μέσα από την περιοχή της Καρδίτσας, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας.

29' Ο Κανιούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού, μόνος με τον τερματοφύλακα που βγήκε, αλλά πήγε να περάσει την μπάλα από πάνω του και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια.

27' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για την Καρδίτσα, έπιασε την κεφαλιά ο Καραγεώργος, αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού.

25' ωραία σέντρα του Κανιούρα από δεξιά για την Καρδίτσα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πιο ψηλά από τον Μαυρία που δεν έπιασε την κεφαλιά. 

Στις εξέδρες βρίσκονται περισσότεροι από 1.000 φίλοι των δύο ομάδων για να παρακολουθήσουν τον τελικό. 

12' ωραία κούρσα του Κολονέλου από αριστερά, μπήκε στην περοχή και έκανε την προσπάθεια, αλλά είδε πως δεν μπορούσε να τελειώσει την φαση και έπεσε στη διεκδίκιση, με τον διαιτητή να μην δείχνει πέναλτι επειδή έδειξε ο ποδοσφαιριστής πως είχε την πρόθεση να πέσει.

5' Ο Αχαρναϊκός έχει μπει καλύτερα στην αναμέτρηση, πιέζει την ομάδα της Καρδίτσας με γεμίσματα στην περιοχή, χωρίς να έχει γίνει φάση μέχρι τώρα. 

έναρξη της αναμέτρησης  

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος, Καλαμιώτης (60' Ιωακειμίδης), Κτιστάκης, Δημόπουλος, Μάναλης, Μιχαλακάκος (90' Λυμπερόπουλος), Κολονέρος (66' Σάλαρι), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (78' Καραγιαννίδης), Θεοδώρου (80' Παπαδάκης), Αγγελιδάκης (83' Παππάς).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τ. Δρόσος): Γεωργαντζάς, Πόποτας (40' Ζέρβας), Χύτας (69' Ριζογιάννης), Αδαμόπουλος (71' Αλ. Γεωργίου), Καραγεώργος (85' Γ. Γεωργίου), Καραχάλιος, Θεοδωρόπουλος, Μπράχος (77' Πολύζος), Κανιούρας (51' Τζερτζελάς), Μαυριάς, Παπαδημητρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακάς Χρυσ. (Ευβοίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ρουμπής - Κωνστάντιος (Ευβοίας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψύχουλας 

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούνιος 2014 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep