Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απειλείται με έξωση

Η Κέρκυρα απειλείται με έξωση από το γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Εάν δεν τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η ομάδα Νέων έως το επόμενο Σάββατο (30/11), τότε θα υπάρξει έξωση και θα σταματήσει και η χρήση του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 21.11.2013, αφού έλαβε υπόψη του την ασυνέπεια που παρουσιάζεται από την ΑΟΚ ΚΑΣΣΙΩΠΗ στην καταβολή των συμφωνημένων ποσών από τη χρήση του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, αποφάσισε ομόφωνα:

Καλεί την ΑΟΚ ΚΑΣΣΙΩΠΗ να ανταποκριθεί στην υποχρέωσή της και να καταβάλλει το οφειλόμενο ποσό, σε σχέση με το συμφωνημένο διακανονισμό, μέχρι το Σάββατο 30.11.2013, ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη χρήση του από τις ομάδες της.

Αν δεν τηρηθεί η προθεσμία αυτή, θα σταματήσει η χρήση του γηπέδου από την Π.Α.Ε μέχρι την οριστική διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που έχει η Π.Α.Ε. με την Ε.Π.Σ Κέρκυρας.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα του νησιού μας με διάφορους τρόπους. Δεν είναι, όμως, διατεθειμένο, να παραβεί πλέον τις αρχές και τους όρους λειτουργίας και χρήσης του γηπέδου, ούτε και να συνεχίσει τη στήριξη αυτή σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των σωματείων μας».

πηγή φωτό: corfusports.gr

Last modified onΣάββατο, 23 Νοέμβριος 2013 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep