Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταγγέλει Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση – καταγγελία του Πανσερραϊκού για τα επεισόδια στο ματς των Νέων με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα των Σερρών με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τους Θεσσαλούς και πιο συγκεκριμένα τον προπονητή και τον φροντιστή για όσα έγιναν στον αγώνα για το πρωτάθλημα Νέων. Αναλυτικά ανέφερε:

«Με την παρούσα εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για τα επεισόδια εις βάρος των παικτών και των παραγόντων της ομάδας μας που συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας των Κ-20 και της αντίστοιχης ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα 31.3.2013 στο Εθνικό Στάδιο Βόλου. Διαμαρτυρόμαστε έντονα, καθόσον τέτοια περιστατικά και μάλιστα σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες μόνο κακό κάνουν στην ανάπτυξη, την προβολή και την πρόοδο αυτού του αθλήματος.

Δεν επιτρέπεται να δείχνουν πλήρη αδιαφορία οι αρμόδιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και εν γένει του αθλητισμού σε παρόμοια κάθε φορά επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σε αθλητικούς χώρους μη δυνάμενοι να τα καταστείλουν εν τη γενέσει τους, έτσι κάθε φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται με θλιβερά γεγονότα για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα παραθέτουμε τα γεγονότα εν περιλήψει:

Σήμερα 31.3.2013 η ομάδα μας των Κ-20 αγωνιζόταν στο Βόλο φιλοξενούμενη από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όπου ήρθε ισόπαλη με σκόρ 1-1.

Από την πλευρά της ομάδας μας δεν υπήρχε κανένας φίλαθλος στο γήπεδο παρά μόνο οι ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ, ο φροντιστής και ο Γενικός Αρχηγός.

Από την πλευρά της ομάδας του ολυμπιακού βόλου υπήρχαν πάνω από 150 άτομα-φίλαθλοι περίπου.

Ο φροντιστής της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, έβριζε με ακατανόμαστες φράσεις τους ποδοσφαιριστές μας, καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα ειδικότερα και εντονότερα τον ποδοσφαιριστή μας Αντωνογλούδη κατά την διάρκεια του ζεστάματος στον βοηθητικό χώρο του γηπέδου.

Με την λήξη του αγώνα με πρωτεργάτες τον φροντιστή και τον προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου κ. Σταματίου 30 περίπου φίλαθλοι επετέθησαν στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας κ. Κετσετζή Στράτο στον χώρο των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα και να αναγκαστούμε να καλέσουμε την βοήθεια της Ελληνικής αστυνομίας, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και την ευχαριστούμε για αυτό και να αποχωρήσουμε με την συνοδεία της από το γήπεδο.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Αρχηγό της ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει και να ηρεμήσει την όλη κατάσταση.

Είναι γνωστό σήμερα σε όλους μας ότι με πολύ κόπο φέρνουμε στο γήπεδο νέα παιδιά, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καλλιεργήσουμε το πνεύμα του αθλητισμού, του καλού ανταγωνισμού, χωρίς αντιπαραθέσεις με τις διοικήσεις και τους αθλητές των άλλων ομάδων.

Με θυμό και αγανάκτηση ανάκατη με απογοήτευση για το επίπεδο της συμπεριφοράς ανθρώπων του ποδοσφαίρου της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου (φροντιστής, Προπονητής) των οποίων το θράσος και η προκλητικότητα τους προς τους κανόνες του αθλητισμού, ξεπέρασε κάθε όριο, αθλητικής συμπεριφοράς.

- Καταγγέλλουμε την αντιαθλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των δύο αυτών ανθρώπων της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και παρακαλούμε την διοίκηση αυτού του ιστορικού Σωματείου να λάβει τα προσήκοντα μέτρα για την προστασία της λαμπρής του ποδοσφαιρικής ιστορίας».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep