Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:

Χωρίς νικητή στο Βόλο

Ισόπαλη 1-1 έμεινε η Κ20 της Νίκης με την αντίστοιχη ομάδα του Πιερικού, στο γήπεδο της Μητρόπολης Δημητριάδος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Παναγιώτη Παπαρρίζου και Σωτήρη Πετσιμέρη προηγήθηκαν στο 41’ με κεφαλιά του Άγγελου Αργύρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργατζή, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 81’ από τον Γκβαζάβα με σουτ. Ο Γεωργατζής έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το 2-0, μία στο 70’, όταν και σημάδεψε το δοκάρι και μία στο 75’, που έκανε το πλασέ αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παναγιώτιδης.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Στέλιος Μανωλάς με τους συνεργάτες του, καθώς και ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Πέτρος Τσιτσιμπής.

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κεφαλάς, Ποτόμι, Αγγελής, Χασιώτης (46’ Φέζο), Τζανετόπουλος, Αργύρης, Καρακώστας, Παπαναγιώτου (73’ Αλεξανδρής), Μπλούχος, Μαλακασιώτης (83’ Ζαρίφης) Γεωργατζής.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσογιώργος, Παναγιωτίδης, Τσοποζίδης (46’ Καλαϊτζίδης), Μπλιούμης (75’ Τόσκας), Γεωργιάδης, Ζωβλήνας, Βραχνός, Καρτσαμπάς, Κατσούλης, Παπατόλιος, Σιώμης (68’ Γκβαζάβα).

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2012 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep