Ο ερασιτεχνισμός της Σπάρτης

Η νέα εποχή της Σπάρτης ξεκίνησε. Επτασφράγιστο μυστικό η αποστολή για Εργοτέλη.

Στο Ηράκλειο δοκιμάζεται το Σάββατο (23/02, 15:00) η Σπάρτη απέναντι στον Εργοτέλη, αφού προηγουμένως πέρασε μία ακόμα επεισοδιακή εβδομάδα. Στελέχη πάνε και έρχονται, άλλα που δεν έχουν θέση στο ΔΣ (παραμένει άγνωστο και αυτό) κάνουν λόγο για νέα εποχή και άλλα που ανακοινώνεται ότι έφυγαν, αργότερα διευκρινίζεται ότι δεν είχαν θεσμικό ρόλο!Πράγματι η... νέα εποχή, αυτή του απόλυτου ερασιτεχνισμού φαίνεται ότι ξεκίνησε στην ομάδα της Λακωνίας.

Παρά τις προσπάθειες του FL News να υπάρξει η στοιχειώδης ενημέρωση για την αποστολή (εξάλλου η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχει τεθεί προ μηνών εκτός λειτουργίας, προφανώς λόγω οφειλών), κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του ο Μαρίνος Σατσιάς για το ολονύκτιο ακτοπλοϊκό ταξίδι.

Ούτε ο Κύπριος προπονητής δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει για τους διαθέσιμους. Βέβαια, το πλάνο του τις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε να εξαρτάται από τα «θέλω» των διοικούντων όπως είχε υποστηρίξει. Και αν αυτό δεν συνέβη στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, για τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό αρκέστηκε αρκετές ημέρες μετά να πει: «Τα ίδια είχαν γίνει και στην Κρήτη...». 

Η ομάδα της Λακωνίας που καλεί στα εντός έδρας ματς σε συστράτευση και στέλνει μηνύματα ενότητας δεν έχει ούτε ένα στέλεχος ικανό να επικοινωνήσει την προσπάθεια για παραμονή και να συνδράμει στο έργο των ΜΜΕ. Μία προσπάθεια που με ερασιτεχνικούς χειρισμούς δείχνει καταδικασμένη σε υποβιβασμό... δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Προφανώς η ΠΑΕ είχε ρίξει το βάρος την Παρασκευή (22/02) στην πληρωμή των Γραικού, Ρούμπου για να αποφύγει την «καμπάνα» των -6 βαθμών, οπότε πού καιρός για ένα τυπικό δελτίο Τύπου με τους συμμετέχοντες στην αποστολή. Ακόμα και αυτό, όμως δείχνει «πολυτέλεια» για μία ομάδα που μετέχει σε επαγγελματική κατηγορία και ήθελε να πλασαριστεί και στη 10άδα!

Δεδομένα εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Φραγκούλης για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι σε οκτώ εξόδους είναι οι μόνοι που δεν έχουν τρίποντο μακριά από τη βάση τους (0-3-5).

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep