Ανακοινώνει Μπερίσα

Ο Βαλμίρ Μπερίσα είναι ήδη στην Σπάρτη και αναμένεται να υπογράψει άμεσα. Ο Βαλμίρ Μπερίσα είναι ήδη στην Σπάρτη και αναμένεται να υπογράψει άμεσα.

Στην Σπάρτη βρίσκεται ήδη ο Βαλμίρ Μπερίσα και αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Με τον Βαλμίρ Μπερίσα θα συνεχιστεί η ενίσχυση της Σπάρτης για την προσπάθεια της να γεμίσει το ρόστερ της και να αναζητήσει τις ελπίδες παραμονής στην Football League στα 14 ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Ο 22χρονος επιθετικός δουλεύει ήδη με την ομάδα της Σπάρτης και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Παράλληλα η διοίκηση ετοιμάζει ακόμη δύο κινήσεις από την αγορά των κοινοτικών με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού μέσου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς, συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τιεντσέ. Παράλληλα αναμένει τι θα συμβεί με τον ορισμό της αναμέτρησης ΑΟ Πελλάνας Καστορείου - Παναρκαδικός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το Δημοτικό Στάδιο δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθυροι» να βρίσκονται σε αναμονή για την ώρα διεξαγωγής του και αν μπορεί να γίνει αγώνας 24 ώρες μετά.

Το σενάριο, βέβαια, να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Σπάρτης με την Παναχαϊκή την Κυριακή (17/2, 15:00) είναι απίθανο.

Last modified onΤρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep