«Δεν ασχοληθήκαμε με Θέμελη»

Διαψεύδει η Σπάρτη για πρόταση στον Αστέριο Θέμελη.

Δεν έκανε πρόταση ποτέ η Σπάρτη στον Αστέριο Θέμελη, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αυτό υποστηρίζει η διοίκηση, αν και ο ίδιος ουσιαστικά επιβεβαιώσε το ρεπορτάζ του FL News, αναρτώντας σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωση το σχετικό δημοσίευμα. Με ανακοίνωσή της η λακωνική ΠΑΕ διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον προπονητή της Παλαιόχωρας, λέγοντας πως ποτέ δεν κινήθηκαν για την πρόσληψή του.

Όπως έλεγαν στη Σπάρτη, ο Θέμελης εργάζεται σε ομάδα, ενώ δεν διαθέτει δίπλωμα UEFA Pro, που απαιτείται για τους προπονητές των ομάδων στη Football League. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ουδέποτε η ομάδα της Σπάρτης ασχολήθηκε με τον κύριο Θέμελη. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εκμεταλλευτούν το όνομα της Σπάρτης. Να σέβονται τη Σπάρτη και ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά τους».

Από την Σπάρτη τονίζουν παράλληλα ότι το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει ακόμα και την Τρίτη (29/01), ενώ μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στα θέματα της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, αλλά των μεταγραφών, καθώς αναμένεται να γίνουν 10-12 κινήσεις. Παράλληλα, θα γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep