«Η Σπάρτη θέλει στήριξη, όχι πόλεμο»

Ο Δημήτρης Νικόλαρος μίλησε στο Fl News για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στη Σπάρτη.

Από την εικόνα… διάλυσης που παρουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες η Σπάρτη, γίνονται κινήσεις για να μπουν όλα σε μια σειρά. Συνεπής στις υποχρεώσεις προσπαθεί να είναι η ομάδα, καθώς την Παρασκευή (25/01) εξόφλησε τις εις βάρος της προσφυγές ποδοσφαιριστών και σιγά-σιγά τακτοποιεί όλα τα χρέη.

Εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστούν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου οι Λάκωνες να ενεργοποιήσουν τις συμφωνίες που έχουν κάνει με παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ. Παράλληλα, άμεσα θα κλείσει και το θέμα του προπονητή, καθώς γίνονται οι επαφές με υποψηφίους.

Ο Δημήτρης Νικόλαρος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Σπάρτη και θα τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα. Σε δήλωσή του στο Fl News τόνισε:

«Δεν μπορεί η ομάδα να πληρώνει τις υποχρεώσεις και κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Τώρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά και η Σπάρτη θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική και να μείνει στην κατηγορία. Το θέμα είναι να πληρώνονται οι υποχρεώσεις και δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός που βάζει τα λεφτά. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και όχι πόλεμο. Στην Καλαμαριά τα παιδιά θα παλέψουν για το καλύτερο και από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα γίνουν όπως πρέπει για να παρουσιαστεί η Σπάρτη καλύτερη».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep