«Είναι πιο έμπειροι»

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για τις διαφορές του Ηρακλή και της Σπάρτης. Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για τις διαφορές του Ηρακλή και της Σπάρτης.

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ τόνισε πως η άπειρη Σπάρτη έχασε από μια καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής.

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Αντρέι Τσερνίσοφ, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να δημιουργήσει ένα καλό νεανικό σύνολο με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές εμπειρίες από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι δηλώσεις του Αντρέι Τσερνίσοφ μετά την ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή:  

«Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα που δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της. Διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με εμπειρία και είναι το αντίθετο από εμάς που ξεκινάμε τώρα να φτιάξουμε μια καλή ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και ελπίζω να νιώσουν γρηγορότερα την εμπειρία της κατηγορίας, αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν ξαναπαίξει σε αυτό το επίπεδο και τώρα παίζουν για πρώτη φορά στην Football League.  

Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από ένα ατομικό λάθος σε ένα φάουλ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μετά προσπαθήσαμε να μπούμε πάλι στο παιχνίδι και είχαμε κάποιες ευκαιρίες και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να βγούμε περισσότερο και να γίνουμε πιο επιθετικοί. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ πολύ γρήγορα και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε αφού ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και με την μπάλα και στα τρεξίματα του και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep