Ξεκίνημα με όνειρα

Η Σπάρτη πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (06/08) για τη Σπάρτη. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία έδωσαν το παρών στο Σαϊνοπούλειο, όπου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία και 200 φιλάθλων.

Ο Κριστόφ Βαζέχα και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν καλή χρονιά και υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Στην «πρώτη» των Λακώνων συμμετείχαν 28 παίκτες. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος, ο γενικός διευθυντής Θανάσης Σταματόπουλος, καθώς και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Βουδούρης οι οποίοι σε δηλώσεις τους επισήμαναν πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί, με το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί το συντομότερο.

sparti proti1

«Σήμερα ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κάναμε τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, τόσο σε αυτούς που ήρθαν όσο και σε αυτούς που θα έρθουν ακόμα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο που ήρθε σήμερα, και ζητάμε την στήριξη του καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν», δήλωσε.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Σπάρτη και ο Φρανκ Τιεντσέ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση. Παράλληλα, θα γίνουν ακόμα 3-4 μεταγραφικές κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Last modified onΔευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep