Φέρνει Τιεντσέ και Φερνάντες

Η Σπάρτη συμφώνησε με τον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ και τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο.

[googlead][/googlead]

Δυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι η Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News, συμφώνησε με τον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ (φωτ.). Είναι γεννημένος στις 12/11/1996 και προέρχεται από την Dragon, ομάδα πρώτης κατηγορίας Καμερούν.

Ο Αφρικανός, που έχει παίξει με την Κ20 της πατρίδας του, έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο και το deal κλείνει ο εκπρόσωπος του Ρούνεϊ Βανκεβάι (επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης), Λορντ Χέρμαν.

Η Σπάρτη συμφώνησε, επίσης, με τον 21χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Ματέους ντα Μότα Ντόνια Φερνάντες. Είναι γεννημένος στις 5/4/1997, προέρχεται από την Juventude, έπαιζε πέρυσι στην Atletiko Alcanenense και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λάκωνες είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη Βραζιλιάνου εξτρέμ, αλλά και Ουρουγουανού, ενώ αναμένουν πλέον την απάντηση του Κριστόφ Βαζέχα, ώστε να αναλάβει το τιμόνι.

Δείτε σε δράση τον Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ:

Media

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούλιος 2018 00:34

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 22:49 Comment Link

    Καλά μας κοροϊδεύουν; Χρωστάνε σε όλους τους παίκτες από πέρυσι. Με τι θα τους πληρώσουν αυτούς; Με χάντρες όπως τους ιθαγενεις;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep