«Με παράτησαν ανασφάλιστο»

Τι υποστήριξε ο Νίκος Ρούμπος στην εκδίκαση της προσφυγής του σε βάρος της Σπάρτης. Τα ποσά που διεκδικούν Δεινόπαπας, Βοσνακίδης, Μπακοδήμος.

Ένα ακόμα καρέ εκδίκασης προσφυγών περίμενε τη Σπάρτη τη Δευτέρα (16/07). Στο πινάκιο της Α’ ΕΕΟΔ υπήρχαν οι υποθέσεις των Θανάση Δεινόπαπα, Δημήτρη Βοσνακίδη, Κοσμά Μπακοδήμου και Νίκου Ρούμπου, με την ΠΑΕ να μην εκπροσωπείται. Ο τελευταίος, μάλιστα, έδωσε το «παρών» στην ΕΠΟ και υποστήριξε ότι η ομάδα της Λακωνίας τον παράτησε όντας ο ίδιος ανασφάλιστος μετά τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που παρακολούθησε τη διαδικασία, ο Ρούμπος ανέφερε: «Τραυματίστηκα στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο στις 10 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα με παράτησε μόνο μου. Πήγα στο νοσοκομείο μόνος για τη διάγνωση, η οποία έκανε λόγο για πρόσθιο χιαστό. Έμεινα στην Αθήνα για αποκατάσταση, γιατί η ομάδα δεν πλήρωσε τίποτα. Ήμουν ανασφάλιστος».

Σε ερώτηση του δικηγόρου του αν μετά την αποθεραπεία του, έγινε πρόταση να επιστρέψει στη Σπάρτη, ο Ρούμπος είπε:

«Δεν μου έκαναν ούτε ένα τηλεφώνημα για να δουν αν είμαι εντάξει».

Όσο για το ποσό που διεκδικεί; «Πλήρωσα 1.370 ευρώ για τα έξοδα του χειρουργείου. Από τον γιατρό δεν πήρα απόδειξη, γιατί είναι φίλος μου και έκανε την επέμβαση δωρεά. Τα δεδουλευμένα είναι 6.900 ευρώ και στο σύνολο 8.340 ευρώ».

Το… ειδικό επίδομα

Πριν εκδικαστεί η προσφυγή του Θανάση Δεινόπαπα ο πρόεδρος της έδρας, Βασίλης Ανδρόνικος ανέφερε: «Αυτές οι ομάδες, δηλαδή η Σπάρτη και ο Απόλλων Λάρισας θα πρέπει να μας βγάλουν κάποιο ειδικό επίδομα», εννοώντας ότι απασχολούν διαρκώς την επιτροπή.

Ο δικηγόρος του Δεινόπαπα, Γιώργος Ζελελίδης υποστήριξε ότι: «Έρχονται, ζητούν αναβολές και μετά εξαφανίζονται», ενώ μάρτυρας κατέθεσε ότι στον πρώην ποδοσφαιριστή της Σπάρτης οφείλονται 12.500 ευρώ.

Τέλος, ο Βοσνακίδης διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 5.200 ευρώ και ο Μπακοδήμος 3.700 ευρώ.

*Ρεπορτάζ για τις εκδικάσεις δημοσιεύτηκε στη «Live Sport» στις 18 Ιουλίου.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep