Τελειώνουν με προπονητή

Με νέο ρόστερ και νέο προπονητή που δεν θα θυμίζει σε τίποτε την περσινή χρονιά θα προχωρήσει η Σπάρτη. Με νέο ρόστερ και νέο προπονητή που δεν θα θυμίζει σε τίποτε την περσινή χρονιά θα προχωρήσει η Σπάρτη.

Η Σπάρτη προχωρά στο θέμα της συμφωνίας για την τεχνική ηγεσία και μετά τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές που έχουν γίνει αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα τελικά ραντεβού. 

Το πρώτο βήμα για την οργάνωση της ομάδας της νέας σεζόν αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα από τη διοίκηση της Σπάρτης, η οποία αφού τελείωσε με την επικύρωση της βαθμολογίας και τις εκκρεμότητες που υπήρχαν τώρα θα προχωρήσει με το θέμα του προπονητή. Οι κινήσεις που έχουν γίνει και οι επαφές αφορούν κυρίως προπονητές με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει με την τελική επιλογή τους.

Ο χρόνος, όμως, πιέζει και θα πρέπει να προχωρήσουν τόσο τα θέματα της οργάνωσης της προετοιμασίας, οι ημερομηνίες, τα γήπεδα, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια. Αυτός ο σχεδιασμός έχει αφετηρία την έλευση του προπονητή και φυσικά η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει προπονήσεις σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep