Οι αναμενόμενες ποινές

Η Σπάρτη καλείται να τακτοποιήσει χρέη της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ τιμωρήθηκε και με 2.000 ευρώ πρόστιμο για την Κ19.

Απλήρωτα πρόστιμα ύψους 4.180 ευρώ έχει αφήσει η Σπάρτη. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν τα τακτοποίησε και έπειτα από αρκετές αναβολές, δικάστηκε ερήμην, ο αθλητικός δικαστής έκανε γνωστό ότι από την έναρξη της νέας σεζόν και για όσο δεν εξοφλείται η οφειλή, θα αφαιρείται ένας βαθμός ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα. Εκτός αυτού οι Λάκωνες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 2.000 ευρώ, γιατί η Κ19 δεν παρατάχθηκε απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ τους αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΩΝ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης αγώνα (άρθρα 17§2, 21§3 ΚΑΠ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ 3 - 0 απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή 2.000€ και γ) αφαίρεση 3 βαθμών απο το Πρωτάθλημα Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 19/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep