Λάρνακα οι Τσιμότζι, Γουόρντεν

Ο ΑΣΙΛ Λύσης ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τους Ταουόγκα Τσιμότζι, Έρικ Γουόρντεν.

Το FL News σας ενημέρωσε την Πέμπτη (21/06) σχετικά με την επικείμενη μετακόμιση των Ταουόγκα Τσιμότζι, Έρικ Γουόρντεν σε ομάδα της β' κατηγορίας της Κύπρου. Ο ΑΣΙΛ Λύσης, λοιπόν, ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο Αφρικανών που έμειναν ελεύθεροι από τη Σπάρτη και αμφότεροι την προσεχή εβδομάδα θα βρίσκονται στη Λάρνακα για να περάσουν εξετάσεις. Εξάλλου, έστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, μετά από επαφές του προπονητή μας, κ. Σεργίδη και της επιτροπής προγραμματισμού, συμφώνησε σε όλα με τους Chimodji Tawonga και Eric Warden οι οποιοί έστειλαν υπογραμμένο το συμβόλαιο τους και θα βρίσκονται την ερχόμενη βδομάδα στην Λάρνακα ώστε να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τα τυπικά της συμφωνίας.

Οι δύο ποδοσφσαιριστές αγωνίζονταν στην ΑΕ Σπάρτης (Β' Εθνική) την σεζόν που μας πέρασε και πρόκειτε να ενισχύσουν σημαντικά τις προσπάθεις που κάνει η ομάδα μας ώστε να ανταγωνιστεί παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας.

Who is who
Chimodji Tawonga
Date of birth: Aug 26, 1988
Place of birth: Lilongwe Malawi
Age: 29
Height: 1,85 m
Nationality: Malawi
Position: Midfield - Central Midfield
Διεθνής με το Μαλάουι
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Silver Striker και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Santos, Ψαχνά, Πλατανιά (Α' Εθνική), ΑΕΖ Ζακακίου (Α κατηγορία) και Α.Ε Σπάτης.

Εric Warden
Date of birth: Dec 13, 1992
Place of birth: Accra Ghana
Age: 25
Height: 1,82 m
Nationality: Ghana
Position: Striker - Left Wing
Ο ποδοσφαιριστής άριχε από τις ακαδημίες της Θέλτα Βίγκο (16 ετών) και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωκικό, Λειβαδιακό (Α Εθνική), Ψαχνά, ΟΦΗ, Καλλιθέα και Α.Ε Σπάτη.

#welcome2theclub #asilfc #chimodji4 #warden11 #yellowpride».

Last modified onΣάββατο, 23 Ιούνιος 2018 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep