«Πάνω από όλα άνθρωπος»

Ανακοίνωση για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου από την Ερασιτεχνική Σπάρτη. Ανακοίνωση για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου από την Ερασιτεχνική Σπάρτη.

Η ΠΑΕ Σπάρτη και το ερασιτεχνικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λάκωνα, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ανακοινώσεις έβγαλαν η ΠΑΕ Σπάρτη, αλλά και το Ερασιτεχνικό τμήμα της Αθλητική Ένωσης Σπάρτης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Το μήνυμα της ΠΑΕ Σπάρτης για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον μεγαλύτερο αυτοδημιούργητο Έλληνα επιχειρηματία,τον μακράν μεγαλύτερο αθλητικό παράγοντα της χώρας,τον έντιμο άνθρωπο ,τον φιλάνθρωπο,τον οικογενειάρχη πού νοιαζόταν για όλους, και προ πάντων ένα μεγάλο Λάκωνα. Νοιώθουμε υπερηφάνεια πού τον γνωρίσαμε από κοντά και νοιώθουμε ευγνώμονες.Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας προς την οικογένεια για το χαμό του. Καλό ταξίδι».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ερασιτεχνικού σωματείου της Α.Ε. Σπάρτης για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου:

«Το ερασιτεχνικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός μεγάλου ανθρώπου - οικογενειάρχη - επιχειρηματία - αθλητικού παράγοντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2018 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep