Με 13 και... Τσιριμπή

Προσφυγή Ζουλιώτη στη Σπάρτη. Με 13 άτομα εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες ταξιδεύουν οι Λάκωνες στη Δράμα.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα... Με 13 όλους κι όλους ποδοσφαιριστές αναχώρησε για οδικώς για τη Δράμα η Σπάρτη, εκεί όπου την Κυριακή (20/05, 17:00) αντιμετωπίζει τη Δόξα για την 33η αγωνιστική. Βέβαια, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, σημειώθηκε και μία άφιξη, αυτή του πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής, Ποτή Τσιριμπή.

Ο Τσιριμπής, μάλιστα, έδωσε το «παρών» στο δείπνο της Παρασκευής (18/05) και ταξιδεύει με την αποστολή στη Δράμα. Προ ημερών ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι εμπλεκόταν στον Παναιγιάλειο όταν εθεάθη στο ίδιο ξενοδοχείο με τους «μελανόλευκους» στην Κρήτη.

Παρελθόν για την ομάδα της Λακωνίας αποτελεί ο Δημήτρης Ζουλιώτης που κατέθεσε προσφυγή (έφυγε μετά τον αγώνα με τον Άρη), ενώ έχουν αποχωρήσει και οι Τριανταφυλλάκος, Μακρυωνίτης. Τιμωρημένοι είναι οι Νιάρος, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος. Απουσιάζουν ακόμα από την αποστολή οι Φουρτάδο Γουόρντεν, Δεινόπαπας, Συμεωνίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής. Πρόκειται για τους Μπακοδήμο, Τρακάκη, Μπέζα, Ρούμπο και Κωστάκη. Η 13άδα που έχει στη διάθεσή του το δίδυμο των Οικονόμου - Αποστολάκου: Μπακοδήμος, Τρακάκης, Γραικός, Κολτσίδας, Δοδοντσάκης, Μπέζας, Βοσνακίδης, Σάββα, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Τσιόφου, Κωστάκης, Μουζακίτης.

Last modified onΣάββατο, 26 Μάιος 2018 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep